Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd.,

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • Κίνα Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες: Nage
Αριθμός Υπαλλήλων: 50~70
Ετήσιες πωλήσεις: 2000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2016
Εξαγωγή pc: 40% - 50%
Εισαγωγή

Είμαστε φωτοηλεκτρική Co. τεχνολογίας Hefei Branagh, ΕΠΕ, ηγέτης και η επαγγελματική κατασκευή της μηχανής διαλογέων χρώματος πολλά έτη, εξάγει περισσότερες από 30 χώρες. ειδικά στο διαλογέα χρώματος ρυζιού, ο διαλογέας χρώματος σιταριού, ο διαλογέας χρώματος φασολιών, ο διαλογέας χρώματος ζωνών και ο διαλογέας χρώματος πετρών κατασκευάζουν και πωλήσεις,

Κίνα Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Εταιρικό Προφίλ 0

 

Δεσμευμένη στην παροχή των πελατών την υψηλή αξιοπιστία, υψηλή - η ποιότητα, ασφάλεια, και εύκολος--λειτουργεί τις υλικές λύσεις τεχνολογίας επιλογής στον τομέα των τροφίμων και του βιομηχανικού χωρισμού. Έχουμε μια τολμηρή και συνεχή ομάδα καινοτομίας, που έχει διαμορφώσει ένα επιχειρησιακό πρότυπο βασισμένο στην ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και τη ικανοποίηση πελατών, και επεκτείνει συνεχώς τους αναδυόμενους τομείς εφαρμογής. Με το όραμα του εμπλουτισμού και της βελτίωσης της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής, χρησιμοποιούμε την επαγγελματική γνώση και την εμπειρία μας στον τομέα της opto-ηλεκτρομηχανικής ολοκλήρωσης για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους στις διαφορετικές περιοχές για να ταξινομήσουμε ακριβώς τα ελαττωματικά υλικά με τις διαφορές χρώματος γρήγορα και να βελτιώσουμε το επίπεδο χρήσης για να δημιουργήσουμε τις καλύτερες οικονομικές και κοινωνικές παροχές. Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στην ευφυή ταξινόμηση του σιταριού, των συγκομιδών μετρητών και των βιομηχανικών προϊόντων όπως το ρύζι, των διάφορων σιταριών, των πλαστικών, των μεταλλευμάτων, της ιατρικής παραδοσιακού κινέζικου, των σπόρων, των φασολιών και των καρυδιών, τσάι.

 

 

 

Η επιχείρηση έχει εμμείνει πάντα στην επιχειρησιακή φιλοσοφία «ποιοτικών πρώτων υπηρεσιών πρώτα», με «την ποιότητα αποφασίζει την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας για να οδηγήσει το μέλλον» ως πυρήνα, και να προσπαθήσει να δημιουργήσει έναν παγκόσμιας ποιότητας διαλογέα χρώματος, έτσι ώστε οι πελάτες μας ικανοποιούν αληθινά με την ταξινομώντας επίδραση χρώματος, είναι οι απώτεροι στόχοι αναζήτησης. 

   Κίνα Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Εταιρικό Προφίλ 1

Παρέχουμε στους πελάτες μας τις προσιτές υψηλής ποιότητας μηχανές. Προκειμένου να αποκομιστούν τα πλεονεκτήματα της Ασίας, από την άποψη της ποιότητας και του κόστους, η παραγωγή και η κατασκευή στην Κίνα θα λάβουν πολλά πιστοποιήσεις και πιστοποιητικά. Έχουμε την καλύτερους αλυσίδα εφοδιασμού και τον κατασκευαστή μερών στην Κίνα, και έχουμε ένα στερεό αρχείο στην ποιότητα και η καινοτομία, παρακαλώ θεωρεί ότι έχουμε αυτήν την δύναμη

 

Κίνα Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Εταιρικό Προφίλ 4

 

Η ομάδα μας συμμετείχε επίσης στις πολυάριθμες εκθέσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, η επιχείρηση επεκτείνει την αγορά με την ποιότητα, και το δίκτυο πωλήσεών του καλύπτει ολόκληρο τον κόσμο. Τα προϊόντα πωλούν καλά σε όλη τη χώρα και εξάγονται σε περισσότερες από 20 χώρες και περιοχές στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Αφρική, και την Ασία, και έχουν κερδίσει τον ομόφωνο έπαινο από τους χρήστες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

Κίνα Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Εταιρικό Προφίλ 5

 

 

 

 

Κίνα Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Εταιρικό Προφίλ 6

 

Ιστορία

1995, επιχείρηση που ιδρύεται.

 

2003, μετονομασμένος ως φωτοηλεκτρική Co. τεχνολογίας Hefei Branagh, ΕΠΕ, επιχείρηση οργάνωσης στην κατασκευή colorsorter και πωλήσεις.

 

το 2005, γίνεται διεθνής Co. ομάδας, ΕΠΕ, το οποίο ολοκληρώνει τη μαζική παραγωγή, την έρευνα επιστήμης και τεχνολογίας και την ανάπτυξη, σφαιρικές πωλήσεις και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

 

το 2008, έλαβε την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης.

 

_2009, ο πιό πολύ ΈΝΑΣ το ανταγωνιστικός σήμα στην Κίνα

 

το 2010, γίνεται ένας από τους δημοφιλείς κατασκευαστές colorsorter και τους εξαγωγείς της κεντρικής Κίνας.

 

το 2011, απόκτησε την πιστοποίηση CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να αποδείξει τη σταθερή αξιοπιστία των προϊόντων.

 


2014, προϊόντα που εξάγονται σε πάνω από 180 χώρες.

 

 

το 2015, κέρδισε την τιμή των «επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας».

Υπηρεσία

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος της παραγωγής

Υιοθετήστε τον προηγμένο εξοπλισμό δοκιμής, οργάνωση ένα πλήρες & ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου, το οποίο εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα των μηχανών μας.

Γρήγορη παράδοση
Έχουμε τη μαζική παραγωγή και το απόθεμα & έτοιμο στοιχείο, για αυτά τα στοιχεία, προσφέρουμε το γρήγορο χρόνο παράδοσης. Για τη μεγάλη μηχανή και την ειδική απαίτηση, θα σας ανταλλάξουμε ως πελάτη προτεραιότητας και θα παραγάγουμε το φορτίο σας στην πρώτη φορά.

1YEAR υπηρεσία μεταπωλήσεων
Ελεύθερη επισκευή εγγύησης (συμπεριλαμβανομένης της εργασίας και του υλικού): ελεύθερη υπηρεσία επισκευής κατά τη διάρκεια της περιόδου ποιοτικής εξουσιοδότησης και λογική δαπάνη για τα ανταλλακτικά και τη διατήρηση της υπηρεσίας μετά από την περίοδο ποιοτικής εξουσιοδότησης. Δεν θα απαλλάξουμε ποτέ τις ευθύνες μας κύριες στις προϊόν ατέλειες.

Αποκριμένος χρόνος: επάνω στη λήψη της ανακοίνωσης του χρήστη, εξασφαλίζουμε 24ωρη τεχνική υποστήριξη μεταπωλήσεων.
Ανταλλακτικά: τα απαραίτητα ανταλλακτικά παρέχονται μαζί με τα προϊόντα στους πελάτες.
Ελεύθερη τεχνική κατάρτιση: η περιεκτική και κανονιστική κατάρτιση τεχνολογίας είναι διαθέσιμη δωρεάν στους πελάτες από το τεχνικό προσωπικό μας για να εξασφαλίσει ότι είναι ειδικευμένοι σε κανονικές διαδικασίες του υλικού και του λογισμικού των προϊόντων και είναι σε θέση να υπολογίσουν και να λύσουν τα μικρά προβλήματα.
Τηλεφωνική έρευνα: η ομάδα μεταπωλήσεών μας θα τηλεφωνήσει στο χρήστη κάθε μήνα κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης για να ακολουθήσει τις συνθήκες εργασίας των προϊόντων, και για να ανακαλύψει και να λύσει τα προβλήματα, εάν είναι απαραίτητο.
Βελτίωση λογισμικού: ισόβια συντήρηση του ελέγχου του συστήματος, συνεχής βελτίωση των λειτουργιών συστημάτων και των συνεχών βελτιώσεων λογισμικού.
Η υπηρεσία οδηγίας περιοχών της εγκατάστασης είναι διαθέσιμη.

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για το colorsorter μας, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με! Χαιρετίζουμε τις έρευνές σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας: το nagecolorsorter01@hotmail.com, και ανυπομονεί να συνεργαστεί με σας.

 

Κίνα Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Η ομάδα μας

Nagecolorsorter που συγκεντρώνει τα σχετικές επαγγελματικές τοπ ταλέντα και τις τεχνολογίες, που διαμορφώνουν μια υψηλής ποιότητας επαγγελματική ομάδα. Έχουμε

 

τμήμα τμημάτων παραγωγής, έρευνας και ανάπτυξης, τμήμα ποιοτικού ελέγχου, τμήμα υπηρεσιών μεταπωλήσεων, τμήμα παραγωγής

 

και τμήμα πωλήσεων, συνολικά περίπου 50 έως 100 άνθρωποι. Η πρότυπη ανάπτυξη, το σχέδιο υλικού και η δοκιμή εξοπλισμού είναι όλες που γίνονται από το μας

 

επαγγελματικοί τεχνικοί. Δεδομένου ότι η επιχείρησή μας επεκτείνεται, καλωσορίζουμε περισσότερους φίλους.

 

 

Κίνα Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Εταιρικό Προφίλ 3